Båstad Hornmusikkorps
 • Neste aktivitet i korpset    • Om Båstad Hornmusikkorps    • Korpsnatt    • Nyheter    • Tidligere aktiviteter    • Kontakt

Korpsnatt

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Informasjon til påmeldte korps

Korpsnatt 2014
Trøgstad, lørdag 25. januar

Praktisk info
• Korpsene må møte senest kl 18, men gjerne tidligere. Det er infomøte for lederne kl 18. Trøgstadhallen er åpen fra kl 17.
• Korpsnatt foregår i Trøgstadhallen som består av idrettshall med tribuner, samfunnsdel og garderober.
• Korpsene kan legge fra seg instrumentene i garderobene.
• Hvert korps må stille med det antall ledere/voksne som de mener er forsvarlig i forhold til antall utøvere i sitt korps.
• I kafeen selges varm mat, vafler, brus, kaffe, popcorn, godteri mm.
• Foreldre og andre er hjertelig velkommen til å høre på innmarsj, konserter, drill og delta hele kvelden. Inngang kr 50. Dirigent og en leder går inn gratis.

Antrekk: Korpsgenser eller uniform og hodelykt (til innmarsjen)!

Innmarsj
Innmarsjen starter kl 18.30, slik at korpsene må være klare og ferdig varmet opp til da. Innmarsjen vil foregå etter samme mønster som utendørs stevner. Det blir oppstilling i Trøgstadhallens samfunnsdel og innmarsj av et og et korps inn i idrettshallen mens de spiller selvvalgt stykke/marsj. Det er mørkt i hallen, derfor hodelykt . Når alle korpsene er på plass i hallen, er det høytidelig åpning av Korpsnatt 2014 og litt info. Deretter spilles Gammel Jegermarsj etter arrangementet av Kjell Hagen som fellesnummer. (NB korpsene skal ikke spille selvvalgt stykke etter innmarsjen, slik det har vært tidligere år).

Workshop
Under workshopen blir deltakerne delt i ca 7 forskjellige grupper etter instrument/drill. Disse øver i ulike rom i Trøgstadhallen og ungdomsskolen ved siden av. Drillerne blir kjørt til Skjønhaug barneskole 5 minutter unna. Brazz Brothers holder workshop for musikantene. Fay Christin Hansen Heder har workshop for drillerne. Etterpå er det konsert og drilloppvisning der vi får se resultatet!

Det er fint om korpsene kan ta med noen perkusjonsinstrumenter som tamburin, kubjelle, egg, cabasa, guiro o.l., og evt. gjerne congas eller bongos. Husk å merke instrumenter godt.

Program (med forbehold om endringer i tidene)
1700 - 1800  Oppmøte.
1800 Ledermøte med info om kvelden
1830  Innmarsj, åpning, fellesnummer
19.30  Tautrekking mellom korpsene, aktiviteter, kafe
20.30  Workshop (ca 2 timer inkludert pause)
Aktiviteter og kafe
23.00  Workshopkonsert, drilloppvisning og mini-konsert med Brazz Brothers
Leker, aktiviteter, disco, kafe
0100  Vel hjem

T-skjorter
Vi selger Korpsnatt-t-skjorter for kr 100. De er svarte med gult Korpsnatt-trykk.

Se mer info og veibeskrivelse på www.korpsnatt.no.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål:

Marit Haakaas, tlf 913 20 640 eller epost: post@korpsnatt.no
Bente Solheim, dirigent, tlf 95 85 60 32 eller epost: bentesolheim@hotmail.com

Praktisk info
• Korpsene kan legge fra seg instrumentene i garderobene.
• I kafeen selges varm mat, vafler, brus, kaffe, popcorn, godteri mm.

Antrekk: Korpsgenser eller uniform og hodelykt (til innmarsjen)!

Innmarsj

Workshop

Program (med forbehold om endringer i tidene)
1700 - 1800  Oppmøte.
1800 Ledermøte med info om kvelden
1830  Innmarsj, åpning, fellesnummer
19.30  Tautrekking mellom korpsene, aktiviteter, kafe
20.30  Workshop (ca 2 timer inkludert pause)
Aktiviteter og kafe
23.00  Workshopkonsert, drilloppvisning og mini-konsert med Brazz Brothers
Leker, aktiviteter, disco, kafe
0100  Vel hjem

T-skjorter

Se mer info og veibeskrivelse på www.korpsnatt.no.
Ikke nøl med å ta kontakt dersom dere har spørsmål:

Marit Haakaas, tlf 913 20 640 eller epost: post@korpsnatt.no
Bente Solheim, dirigent, tlf 95 85 60 32 eller epost: bentesolheim@hotmail.com