Båstad Hornmusikkorps
 • Neste aktivitet i korpset    • Om Båstad Hornmusikkorps    • Korpsnatt    • Nyheter    • Tidligere aktiviteter    • Kontakt

Korpsnatt

Snarveier:
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Veibeskrivelse

Trøgstadhallen ligger på Skjønhaug i nær tilknytning til ungdomsskolen og Trøgstad Stadion.

Kommer du på E 18 fra Oslo kjør til Askim, følg deretter Rv.115 mot Trøgstad ca 13km. Ta til høyre ved Trøgstad kirke du kommer da ut på Rv.22 og ta deretter første vei til venstre merket mot Trøgstadhallen. Kommer du fra Fetsund følg Rv.22 gjennom Skjønhaug sentrum. Ta av første vei til venstre etter Trøgstad kirke , merket mot Trøgstadhallen. Kommer du fra Mysen følg Rv.22 mot Trøgstad. Når du har passert skiltet Skjønhaug ta første vei til høyre merket mot Trøgstadhallen.

Kart, beskrivelse og mulighet til å lage reiserute (se under kart) finner du i denne lenken:

Båstad Hornmusikkorps