Båstad Hornmusikkorps

Logg inn medlem
 Kontakt oss!

Paviljongkonsert og øvelse 10. juni

Tirsdag 10. juni spiller vi konsert i paviljongen sammen med sangkorene Ambolten og Tosebygda. Etterpå er det øvelse sammen med Skjønhaug skolekorps til Skaraturen!

Oppmøte kl 17.30 ved Paviljongen utenfor Trøgstadheimen for alle. Antrekk: Hvit korps-t-skjorte, ellers valgfritt.

Etter konserten blir det pause med noe å bite i, før hovedkorpset forflytter seg til ungdomskolen for å øve sammen med Skjønhaug skolekorps fra ca kl 19, eller litt over. De som ikke skal til Skara kan velge om de vil være med å øve. Aspirantene trenger ikke være med på øvelsen etter konserten.

Vi regner med å være ferdige ca kl 20.30 etter øvelsen.

Båstad Hornmusikkorps